Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Vimodrone

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Nicolan luovat erikoisuudet

Olen laittanut ruokaa julkisuuden henkilöille, kuten Pupi Avatille ja Claudio Bisioille.

Ravintoloitsija Alvarez on valmistanut ateriat rakkaudella

Olen visionääri, joka kokkaa monenlaista ruokaa. Rakastan kokkaamista ihmisille, jotka pitävät hyvästä ruoasta ja haluavat kokea jotain uutta

Daviden valmistamat kotiruoat

Olen avannut ravintoloita Italiassa, Hollannissa ja Japanissa.

Francon laatimat hienostuneet ruokalistat

Golose Identity Guide -opas nimesi minut parhaaksi alle 30-vuotiaaksi keittiömestariksi.

Nykyaikaista milanolaisruokaa Cloe'sissa

Sekoitan perinteisiä pohjoisitalialaisia makuja moderneihin tekniikoihin luodakseni iloisia tapahtumia.

Daniele tarjoaa italialaista fuusioruokia

Matalan lämpötilan ruoanlaitto on erikoisalaani. Rakastan perinteitä, mutta nautin fuusioruoan valmistamisesta.

Italialaista ruokaa Giuliolta

Olen entinen ravintoloitsija Italiasta ja rakastan jakaa intohimoni ruokaan.

Manuelin herkulliset pöytäruoat

Perustin Mirosan, käsityöläisen makeislaboratorion.

Alberto ja hänen tiiminsä herkulliset grilliruoat

Flame No More on projekti, joka on omistettu grilli-aiheisille kursseille, tapahtumille ja cateringille.

Francescon Välimeren ruokalajit

Olen yksi Ricci Osterian perustajista, jossa valmistan hienostuneita apulialaisia erikoisuuksia.

Omarin valmistamat milanolaiset erikoisuudet

Olen työskennellyt korkeatasoisissa ravintoloissa, kuten Al Garghet, Beefbar ja DaV Milano.

Gianmarcon italialainen fuusioruoka

Kolme ruokapaikkaa, joissa italialainen perinne yhdistyy aasialaisiin ja eteläamerikkalaisiin vaikutteisiin.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla