Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Cesano Boscone

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Andrean Välimeren ruokalajit

Lontoosta Milanon Libertyyn, valmistan ruokaa huolella valituista raaka-aineista.

Lydian valmistamaa italialaista kotiruokaa

Aitoa italialaista ruokaa, tuoreita ja lähiruokaa, luovuutta ja taidetta lautasella.

Maria Rosarian italialainen keittiö

Luo menut, jotka yhdistävät perinteen ja innovaation, korkealaatuisilla ainesosilla.

Kokki kotona B&B:ssäsi

Valmistuttuani elintarviketeknologian tutkinnosta ALMA:sta, valmistan gourmet-maistiaisruokalistoja.

Buffet-ruokailu gourmet-tapahtumissa

Minusta on hienoa tarjota vierailleni korkeatasoisia ruokalistoja.

Välimeren makuja henkilökohtaisen kokki Lucan kanssa

Ruoanlaittini on saanut innoituksensa italialaisista ja välimerellisistä perinteistä, mutta siinä on nykyaikaisia vivahteita.

Diegon maailman makuja

Tarjoan italialaisia, espanjalaisia ja välimerellisiä ruokalistoja henkilökohtaisella otteella.

Modernia milanolaismaut henkilökohtaiselta keittiömestarilta Lucalta

Olen työskennellyt Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ja erikoistunut nykyaikaiseen italialaiseen keittiöön.

Manuelin kotiruokailu

Tarjoan kulinaarisen matkan, jossa keskitytään ylellisyyteen ja makuun.

Italialainen keittiö Edoardon keittiössä

Valmistan italialaisia ruokia nykyaikaisilla tekniikoilla yhdistäen aitouden ja innovaation.

Keittiömestari Russon italialaista gourmet-ruokaa

Etelä-Italian alueellinen keittiö, jota inspiroivat raaka-aineet ja intohimo.

Matteon klassinen italialainen ruoanlaitto

Olen hienon ruokakulttuurin keittiömestari, joka on erikoistunut vegaaniseen, molekyyliseen ja sous-vide-ruokaan.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla