Airbnb-palvelut

Kokit paikassa L'Hospitalet de Llobregat

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kausiluonteinen pöytä

Paikallisiin makuihin perustuvaa luovaa gourmet-ruokaa, Berasateguin innoittamaa Michelin-tähdellistä käsityötä

Kathleenin luovaa kausiluonteista ruokaa

Luo kausiluonteisia ruokalistoja paikallisista raaka-aineista luovasti ja intohimoisesti.

Välimeren makuja Fabricion kanssa

Nauti yhdestä maailman arvostetuimmista keittiöistä.

Paulan tarjoama korkeatasoinen ruokailu

Tarjoan innovatiivisen ja perinteisen kulinaarisen elämyksen.

Lomasi keittiömestari Fabricio

Nauti kansainvälisistä ruokalistoista ja korkealaatuisesta leipomosta lomasi aikana.

Välimerellistä fuusiota Marcilta

Olen henkilökohtainen kokki, joka valmistaa välimerellistä, aasialaista ja latinalaista ruokaa luksushuviloiden vieraille.

Eurooppalaisia makuja Federicon keittiössä

Valmistan kaiken alusta alkaen, mukaan lukien pastan, focacian, leivän ja jälkiruoat.

Albertin luova Välimeren ruokailu

Perinne ja luovuus kohtaavat jokaisessa lautasessa luoden ainutlaatuisia välimerellisiä hetkiä.

Mereneläviä ja Välimeren ruokia Borjalta

Luon ikimuistoisia ruokailuelämyksiä paikallisista raaka-aineista sekä perinteiden ja innovaatioiden yhdistelmästä.

Kasvipohjainen brunssi ja hieno ruokailu Federicon kanssa

Palvelumme yhdistää ammattitaitoa, luovuutta ja syvää kunnioitusta ruokaa ja ihmisiä kohtaan.

Jose Carlosin italialais-brasilialainen fuusioruoka

Olen opiskellut Culinary Arts Academyssa ja valmistanut ruokia Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä.

Brunssi ainutlaatuisilla yksityiskohdilla

Teen jokaisesta ruokalajista taideteoksen, jossa jokainen asiakas on inspiraationlähteeni.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla