
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Raiguer
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Raiguer

Kokki
Juan Carlosin välimerellinen keittiö
20 vuoden kokemus Alun perin Argentiinasta käsin vietin 15 vuotta taitojeni kunnostamiseksi Italiassa. Sain kokemusta arvostetuista espanjalaisista ravintoloista Lasarte ja Kursaal. Opin keittiömestarilta, joka on kolmen tähden Michelin-ravintolan takana Baskimaassa.

Kokki
Josén välimerellinen grillaus
12 vuoden kokemus opettelen, kehittyn ja luon uusia tapoja nostaa grillattuja ruokia. Isovanhempani opettivat minulle kaiken puun valitsemisesta parhaiden leikkausten valitsemiseen. Minulla on vuosien käytännönläheinen grillauskokemus, jonka ansiosta olen voinut hallita käsityötäni.

Kokki
Mallorcan kulinaarinen elämys Lucasilta
Olen työskennellyt 25 vuoden kokemus Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa ja keittiömestarina Lontoossa ja Sydneyssä. Minulla on tutkinto hotellin hallinnosta ja vieraanvaraisuudesta, ja suoritin lihakauppojen mestarikurssin. Minulla oli kunnia kokata vuoden 2017 Oscar-gaalassa ja palvella Sir Paul McCartneya Brightonissa.

Kokki
Davidin parasta riisiä ja paelloja
5 vuoden kokemus keittiömestari kotona Mallorcalla, joka on erikoistunut riisiin, paelloihin, fideuàsiin ja tapaksiin. Kouluttauduin riisitekniikoihin Alex del Vicion ja Edu Torresin kanssa Molino Rocassa. Olen valmistanut ruokaa Baleaarien jalkapalloliitolle, padel-liitolle, entiselle jalkapalloilija Roger Smithille ja yrittäjä Argentino Manolo Ugartelle.

Kokki
Taste of the Mediterranean with Paul
21 vuoden kokemus laajasta kulinaarisesta näkökulmasta, joka on erikoistunut välimerelliseen, perulaiseen ja japanilaiseen keittiöön. Kouluttauduin Universidad Gastronómica de las Islas Balearesissa. Olin Aasialaisen Arume-ravintolan keittiömestari. Työskentelin monissa paikoissa maailmassa

Kokki
Metuksen välimerellinen fine dining -ruokailu
8 vuoden kokemus sekä romanttisille illallisille että erityistapahtumille luon rohkeita välimerellisiä aterioita. Rakkauteni jälkeen opin valmistamaan ruokaa, sekoittamaan intohimoa ja perinteitä. Olen tarjonnut erikoistuneita ruokalistoja lukuisiin korkealaatuisiin ruokailutapahtumiin.
Kaikki kokkipalvelut

Carlosin baski-Välimeri-keittiö
Minulla on 18 vuoden kokemus. Olen valmistanut ruokaa useissa kuuluisissa ravintoloissa, kuten Michelin-tähden saanut Etxanobessa. Olen kouluttanut Leioa Hospitality Schoolissa ja minulla on lisäkoulutusta thairuoan parissa. Olen osallistunut ja voittanut useita pintxos-kilpailuja Baskimaassa."

Giuseppen italialainen fuusioruokailu
21 vuoden kokemus olen valmistanut ruokaa ja matkustanut laajasti eri puolilla Italiaa ja työskennellyt monissa merkittävissä ruokapaikoissa. Olen työskennellyt Ducati Caffén, Guston, Sisilian ja muiden keittiöissä. Valmistin kuuluisan näyttelijän perheelle all-sushi-menun, jossa on tuoretta kalaa ja mereneläviä.

Eduardon fuusiokeittiö
8 vuoden kokemus Olen espanjalainen keittiömestari, joka valmistaa ruokaa jahdeissa, hotelleissa ja ravintoloissa eri puolilla Eurooppaa. Olen kouluttanut kansainvälisiä keittiöitä Bilbaosta New Yorkiin. Olen viettänyt viimeiset neljä talvea henkilökohtaisena keittiömestarina jahdin omistajalle New Yorkissa ja Italiassa.

Marianan parantavaa vegaaniruokaa
10 vuoden kokemus Olen kasvipohjainen kokki, joka keskittyy vegaaniruokaan ja urheiluravitsemukseen. Olen kouluttanut kasvipohjaisen keittiömestarin Matthew Kenneyn kanssa ja opiskellut Le Cordon Bleussa. Olen valmistanut ruokaa urheilijoille, julkkiksille ja korkeatasoisille asiakkaille.

Taste of the Mediterranean por Pau
21 vuoden kokemus työskentelin eri mantereilla ja maissa laajentamalla kulinaarista näkökulmaani. Opin UIB Gastronomic University of the Balearic Islands -yliopistossa ja Paul Bocuse -instituutissa. Työskentelin keittiömestarina kuuluisassa Arume-ravintolassa.

Paulin välimerellinen fine-dining
15 vuoden kokemus Olen matkustanut Thaimaahan, Uruguayhin ja muihin 17-vuotiaana jatkamaan uraani. Koulutin UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and the Lyfe Institute. Aikani Michelin-tähden Xoriguerissa ja Sumaqissa johti minut keittiömestarin työhön Arumessa.

Cocina sin frontier por Julian
12 vuoden kokemus Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotelli Casa San Agustín en Cartagena ja San Ignacio. Täydensin kulinaarisen tietämykseni kahden vuoden jatko-opinnolla. Työskentelin yksityisenä keittiömestarina näkyvälle persoonallisuudelle Forbesissa.

Välimerellinen elämys keittiömestari Estebanin seurassa
10 vuoden kokemus Amar-sushista Santa Catalinan torilla tarjoamalla sielukkaita, tuoreita mereneläviä ja sushiruokia, joita olen kouluttanut Escuela de cocina de Córdobassa Argentiinassa. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR in Palma ansaitsee 5 tähden arvion ja paikallisen suosion laadukkaista ruokalajeista

FlavorsDeMallorca ja kokki Esteban
20 vuoden kokemus keittiömestarin intohimoinen ja luova, ja jokaisessa ruokalajissa yhdistyvät tuoreus ja perinteet. Opiskelin Córdoban ammattikoulussa Argentiinassa vuonna 2004. Minulla on pitkä kokemus Argentiinassa, Italiassa, Formenterassa ja Mallorcalla.

Latinalaisen Amerikan fuusioruokailu
20 vuoden kokemus Olen työskennellyt eri puolilla Latinalaista Amerikkaa ja Yhdysvalloissa. Olen kouluttanut keittiömestari Saverio Stassin johdolla Universidad de los Andesin gastronomiakoulussa. Johdan kulinaarista tiimiä Hotel Sierra Lindassa.

Gracielan luovaa välimerellistä ruokaa
30 vuoden kokemus opin äidiltäni, joka oli Tunisian presidentti Habib Bourguiban yksityinen kokki. Olen myös oppinut oman ravintolan pyörittämisestä sekä perheen ja tapahtumien ruoanlaitosta. Johdan omaa ravintolaani Palma de Mallorcalla ja teen kesällä ruokaa yksityisesti muille.

Räätälöity yksityinen ruokailu Jacksonista
20 vuoden kokemus Minulla oli tapana pyörittää pitopalveluyritystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta nyt juhlin Espanjan makuja. Työskentelin AP&Co: ssa, joka on yksi Lontoon parhaista huippuluokan pitopalveluyrityksistä. Minut nimettiin Itä-Englannin parhaaksi hääpalvelijaksi.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla
Tutustu muihin palveluihin paikassa Raiguer
Lisää Airbnb:ltä
Enemmän palveluja tutkittavaksi
- Yksityiset kokit Barcelona
- Valokuvaajat Valencia
- Personal trainerit Alicante
- Yksityiset kokit Palma
- Yksityiset kokit Marseille
- Yksityiset kokit Barcelonès
- Valokuvaajat Aix-en-Provence
- Yksityiset kokit Nord de Palma District
- Valokuvaajat Girona
- Yksityiset kokit Cassis
- Yksityiset kokit Serra de Tramuntana
- Yksityiset kokit Sitges
- Personal trainerit Baix Empordà
- Personal trainerit Alacantí
- Personal trainerit Barcelona
- Personal trainerit Palma
- Valokuvaajat Marseille
- Personal trainerit Barcelonès
- Personal trainerit Nord de Palma District
- Valokuvaajat Cassis
- Hieronta Serra de Tramuntana
- Valokuvaajat Sitges
- Meikkaus Barcelona
- Valokuvaajat Palma