Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Raiguer

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Mallorcan makuja keittiömestari Estebanin kanssa

Toimittelen kotiisi Santa Caterinan markkinoiden tuoreuden ja ainutlaatuiset maut.

Jackson tarjoaa yksilöllistä ruokailua

Värikkäitä aterioita, joissa esitellään paikallisia tuotteita ja tekniikoita, tarjoillaan eri puolilla Mallorcaa

Välimeren elämys keittiömestari Estebanin kanssa

Johdan AMAR SUSHI and SEAFOOD BAR -ravintolaa Palman Santa Catalinan markkinoilla ja tarjoilen maukkaita ruokia

Välimerellistä grilliruokaa Josén keittiössä

Luon unohtumattomia grillauselämyksiä syvälle juurtuneen perheperinteen pohjalta.

Raulin gourmet-riisiruoat

Tarjoan ruokalistoja, joissa on Välimeren vaikutteita ja kansainvälisiä tekniikoita.

Espanjan ilmapiiri keittiömestari Estebanin kanssa

Tarjoan Espanjan makuja, jotka on valmistettu Santa Catalinan markkinoiden tuoreista tuotteista.

Baskimaan ja Välimeren keittiöä Carlosin kanssa

Tarjoan ainutlaatuisen ja palkitun yhdistelmän baskilaisia ja välimerellisiä makuja.

Välimeren makuja Paulin kanssa

Tarjoan täydellisen valikoiman Välimeren tyylisiä ruokia, joissa on aasialaisia sävyjä ja paikallisia tuotteita.

Davidin parhaat riisi- ja paellaruoat

Tarjoan gastronomisia elämyksiä tuoreilla ainesosilla ja perinteisillä tekniikoilla.

Pau'n Välimeren makuja

Tarjoan täydellisen ruokalistan, jossa on tyypillisiä paikallisia ruokia yhdistettynä aasialaisiin vivahteisiin.

Hienoa Välimeren ruokaa Paulin keittiöstä

Olen Mallorcan ja Ranskan keittiöiden vaikutteiden alainen, ja olen toimitusjohtaja ja harrastan hienoa ruokakulttuuria.

Gracielan luovaa Välimeren ruokaa

Ruokani on luovaa ja intohimoista, ja ne ovat saaneet inspiraationsa juuristani ja elinikäisestä omistautumisestani.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla