Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Raiguer

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Raiguer

Kokki

Juan Carlosin välimerellinen keittiö

20 vuoden kokemus Alun perin Argentiinasta käsin vietin 15 vuotta taitojeni kunnostamiseksi Italiassa. Sain kokemusta arvostetuista espanjalaisista ravintoloista Lasarte ja Kursaal. Opin keittiömestarilta, joka on kolmen tähden Michelin-ravintolan takana Baskimaassa.

Kokki

Josén välimerellinen grillaus

12 vuoden kokemus opettelen, kehittyn ja luon uusia tapoja nostaa grillattuja ruokia. Isovanhempani opettivat minulle kaiken puun valitsemisesta parhaiden leikkausten valitsemiseen. Minulla on vuosien käytännönläheinen grillauskokemus, jonka ansiosta olen voinut hallita käsityötäni.

Kokki

Mallorcan kulinaarinen elämys Lucasilta

Olen työskennellyt 25 vuoden kokemus Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa ja keittiömestarina Lontoossa ja Sydneyssä. Minulla on tutkinto hotellin hallinnosta ja vieraanvaraisuudesta, ja suoritin lihakauppojen mestarikurssin. Minulla oli kunnia kokata vuoden 2017 Oscar-gaalassa ja palvella Sir Paul McCartneya Brightonissa.

Kokki

Davidin parasta riisiä ja paelloja

5 vuoden kokemus keittiömestari kotona Mallorcalla, joka on erikoistunut riisiin, paelloihin, fideuàsiin ja tapaksiin. Kouluttauduin riisitekniikoihin Alex del Vicion ja Edu Torresin kanssa Molino Rocassa. Olen valmistanut ruokaa Baleaarien jalkapalloliitolle, padel-liitolle, entiselle jalkapalloilija Roger Smithille ja yrittäjä Argentino Manolo Ugartelle.

Kokki

Taste of the Mediterranean with Paul

21 vuoden kokemus laajasta kulinaarisesta näkökulmasta, joka on erikoistunut välimerelliseen, perulaiseen ja japanilaiseen keittiöön. Kouluttauduin Universidad Gastronómica de las Islas Balearesissa. Olin Aasialaisen Arume-ravintolan keittiömestari. Työskentelin monissa paikoissa maailmassa

Kokki

Metuksen välimerellinen fine dining -ruokailu

8 vuoden kokemus sekä romanttisille illallisille että erityistapahtumille luon rohkeita välimerellisiä aterioita. Rakkauteni jälkeen opin valmistamaan ruokaa, sekoittamaan intohimoa ja perinteitä. Olen tarjonnut erikoistuneita ruokalistoja lukuisiin korkealaatuisiin ruokailutapahtumiin.

Kaikki kokkipalvelut

Carlosin baski-Välimeri-keittiö

Minulla on 18 vuoden kokemus. Olen valmistanut ruokaa useissa kuuluisissa ravintoloissa, kuten Michelin-tähden saanut Etxanobessa. Olen kouluttanut Leioa Hospitality Schoolissa ja minulla on lisäkoulutusta thairuoan parissa. Olen osallistunut ja voittanut useita pintxos-kilpailuja Baskimaassa."

Giuseppen italialainen fuusioruokailu

21 vuoden kokemus olen valmistanut ruokaa ja matkustanut laajasti eri puolilla Italiaa ja työskennellyt monissa merkittävissä ruokapaikoissa. Olen työskennellyt Ducati Caffén, Guston, Sisilian ja muiden keittiöissä. Valmistin kuuluisan näyttelijän perheelle all-sushi-menun, jossa on tuoretta kalaa ja mereneläviä.

Eduardon fuusiokeittiö

8 vuoden kokemus Olen espanjalainen keittiömestari, joka valmistaa ruokaa jahdeissa, hotelleissa ja ravintoloissa eri puolilla Eurooppaa. Olen kouluttanut kansainvälisiä keittiöitä Bilbaosta New Yorkiin. Olen viettänyt viimeiset neljä talvea henkilökohtaisena keittiömestarina jahdin omistajalle New Yorkissa ja Italiassa.

Marianan parantavaa vegaaniruokaa

10 vuoden kokemus Olen kasvipohjainen kokki, joka keskittyy vegaaniruokaan ja urheiluravitsemukseen. Olen kouluttanut kasvipohjaisen keittiömestarin Matthew Kenneyn kanssa ja opiskellut Le Cordon Bleussa. Olen valmistanut ruokaa urheilijoille, julkkiksille ja korkeatasoisille asiakkaille.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 vuoden kokemus työskentelin eri mantereilla ja maissa laajentamalla kulinaarista näkökulmaani. Opin UIB Gastronomic University of the Balearic Islands -yliopistossa ja Paul Bocuse -instituutissa. Työskentelin keittiömestarina kuuluisassa Arume-ravintolassa.

Paulin välimerellinen fine-dining

15 vuoden kokemus Olen matkustanut Thaimaahan, Uruguayhin ja muihin 17-vuotiaana jatkamaan uraani. Koulutin UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and the Lyfe Institute. Aikani Michelin-tähden Xoriguerissa ja Sumaqissa johti minut keittiömestarin työhön Arumessa.

Cocina sin frontier por Julian

12 vuoden kokemus Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotelli Casa San Agustín en Cartagena ja San Ignacio. Täydensin kulinaarisen tietämykseni kahden vuoden jatko-opinnolla. Työskentelin yksityisenä keittiömestarina näkyvälle persoonallisuudelle Forbesissa.

Välimerellinen elämys keittiömestari Estebanin seurassa

10 vuoden kokemus Amar-sushista Santa Catalinan torilla tarjoamalla sielukkaita, tuoreita mereneläviä ja sushiruokia, joita olen kouluttanut Escuela de cocina de Córdobassa Argentiinassa. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR in Palma ansaitsee 5 tähden arvion ja paikallisen suosion laadukkaista ruokalajeista

FlavorsDeMallorca ja kokki Esteban

20 vuoden kokemus keittiömestarin intohimoinen ja luova, ja jokaisessa ruokalajissa yhdistyvät tuoreus ja perinteet. Opiskelin Córdoban ammattikoulussa Argentiinassa vuonna 2004. Minulla on pitkä kokemus Argentiinassa, Italiassa, Formenterassa ja Mallorcalla.

Latinalaisen Amerikan fuusioruokailu

20 vuoden kokemus Olen työskennellyt eri puolilla Latinalaista Amerikkaa ja Yhdysvalloissa. Olen kouluttanut keittiömestari Saverio Stassin johdolla Universidad de los Andesin gastronomiakoulussa. Johdan kulinaarista tiimiä Hotel Sierra Lindassa.

Gracielan luovaa välimerellistä ruokaa

30 vuoden kokemus opin äidiltäni, joka oli Tunisian presidentti Habib Bourguiban yksityinen kokki. Olen myös oppinut oman ravintolan pyörittämisestä sekä perheen ja tapahtumien ruoanlaitosta. Johdan omaa ravintolaani Palma de Mallorcalla ja teen kesällä ruokaa yksityisesti muille.

Räätälöity yksityinen ruokailu Jacksonista

20 vuoden kokemus Minulla oli tapana pyörittää pitopalveluyritystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta nyt juhlin Espanjan makuja. Työskentelin AP&Co: ssa, joka on yksi Lontoon parhaista huippuluokan pitopalveluyrityksistä. Minut nimettiin Itä-Englannin parhaaksi hääpalvelijaksi.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla