Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Bagno A Ripoli

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Bagno A Ripoli

Kokki

Firenze

Ylellinen ruokailu keittiömestari Antonio Patellan kanssa

9 vuoden kokemus koulutuksesta kuuluisassa Alma-koulussa ja työskentelin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Opiskelin Alma-koulussa ja harjoittelin huippuravintoloissa San Domenico ja Enrico Bartolini. Alma-koulun jälkeen ja työskenneltyäni kahdessa Michelin-tähden saaneessa ravintolassa laitoin ruokaa maailmanlaajuisesti.

Kokki

Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table

Tarjoan ainutlaatuisia ja transformatiivisia kokemuksia vieraille eri puolilta maailmaa. Olen kotikokki ja tapahtumien järjestäjä. Tuotemerkki- ja vieraanvaraisuuskonsultti. Ruoanlaitto on tapa, jolla ilmaisen rakkauteni muita kohtaan. Mielestäni hyvän ruoan pitäisi tuntua halaukselta. Jokaisen suosikkiruokamme takana on lapsuuden muisto, erityinen tilaisuus ja tarina kerrottavanaan. Minusta on ihanaa laittaa tällainen tunne astiaan ja valmistaa ruokaa korkealaatuisilla ainesosilla. Kumppanini Andrea on ammattimainen muusikko. Hän peri intohimonsa isoisältään, ammattikokin, joka opetti hänelle perinteisen italialaisen keittiön taidetta. Hän on kolmannen tason valmistunut sommelierista Italian Sommelier Associationista. Yhdessä päätimme avata kotimme oven uusille ystäville, ruoan ystäville ja samanhenkisille matkailijoille jakaaksemme intohimomme ja visiomme hyvästä elämästä.

Kokki

Firenze

Valentinan italialaiset maut

Olen intohimoinen paikallinen sommelier ja myös keittiömestari, joka on työskennellyt kuuluisissa italialaisissa ravintoloissa ja hotelleissa. Olen innostunut jakamaan tietoni viinistä ja ruoasta. Yhdistän Toscanan reseptit, intohimoni paikallisiin ja orgaanisiin ainesosiin sekä viininmaistajaiset ja luon ainutlaatuisen fuusion. Valmistuin kulinaarisesta koulusta Firenzestä, ja minulla on 13 vuoden kokemus keittiömestarina Olen Italian Sommelier Associationin (Ais) jäsen sommelierina ja Tasterina.

Kokki

Montecatini Terme

Amerigon Toscanan maku

30 vuoden kokemus Kulinaarisen urani ulottuu keittiöön Italiassa, Englannissa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Olen suorittanut sommelier-koulutuksen ja ruoan ja viinin yhdistämisen kursseja. Firenzessä avasin Ristorante Baccarossaan, kalaan erikoistuneen 40-paikkaisen ravintolan.

Kokki

Keittiömestari Maria Virginian luovaa toscanalaista ruoanlaittoa

3 vuoden kokemus kasvamisesta omassa ravintolassani ja opin perinteisen toscanalaisen keittiön perusteet. Suoritin erikoistumiskursseja eri puolilla Italiaa. Olen Loftin omistaja ja keittiömestari, Via della Paz 42.

Kokki

Keittiömestari Giacomo Petrin gourmet-illallinen

Opiskelin hotellikoulussa nuorena, ja vuosien mittaan opiskelin kansainvälistä ruokaa käymällä mestarikursseilla johtavien keittiömestareiden kanssa oppiakseni huippuluokan ruoanlaittotekniikoita ja -järjestelmiä. Intohimoni ja kutsumukseni ruoanlaittoon polttoaineeksi ammattini yksityisenä ammattikokkina. Yksityinen keittiömestarini on ollut kansallisesti tunnustettu ja toiminnassa yli 10 vuotta, ja sillä on suuri kysyntä Toscanassa, jossa se on johtaja.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla