Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Rozzano

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Daviden valmistamat kotiruoat

Olen avannut ravintoloita Italiassa, Hollannissa ja Japanissa.

Francon laatimat hienostuneet ruokalistat

Golose Identity Guide -opas nimesi minut parhaaksi alle 30-vuotiaaksi keittiömestariksi.

Nykyaikaista milanolaisruokaa Cloe'sissa

Sekoitan perinteisiä pohjoisitalialaisia makuja moderneihin tekniikoihin luodakseni iloisia tapahtumia.

Daniele tarjoaa italialaista fuusioruokia

Matalan lämpötilan ruoanlaitto on erikoisalaani. Rakastan perinteitä, mutta nautin fuusioruoan valmistamisesta.

Italialaista ruokaa Giuliolta

Olen entinen ravintoloitsija Italiasta ja rakastan jakaa intohimoni ruokaan.

Manuelin herkulliset pöytäruoat

Perustin Mirosan, käsityöläisen makeislaboratorion.

Francescon Välimeren ruokalajit

Olen yksi Ricci Osterian perustajista, jossa valmistan hienostuneita apulialaisia erikoisuuksia.

Omarin valmistamat milanolaiset erikoisuudet

Olen työskennellyt korkeatasoisissa ravintoloissa, kuten Al Garghet, Beefbar ja DaV Milano.

Gianmarcon italialainen fuusioruoka

Kolme ruokapaikkaa, joissa italialainen perinne yhdistyy aasialaisiin ja eteläamerikkalaisiin vaikutteisiin.

Henkilökohtainen keittiömestari kotona

Aitoa italialaista ruokaa, tuoreita ja lähiruokaa, luovuutta ja taidetta lautasella.

Kokki kotiisi: matka perinteisiin

Perinteistä italialaista ruokaa henkilökohtaisella otteella: Tarjoamme pöytiinne meille perintönä jääneitä reseptejä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen gastronomisen kokemuksen, joka maistuu historialta ja aitoudelta

Andrean Välimeren ruokalajit

Lontoosta Milanon Libertyyn, valmistan ruokaa huolella valituista raaka-aineista.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla