Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Teià

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Yksityiskokki Dora

Brasilian, Välimeren ja Lähi-idän keittiö, monipuolinen gastronominen kokemus.

Culinary voyage by Andre (Andrén kulinaarinen matka)

Michelin-tähtikeittiöissä työskentely opetti minut luomaan hienostuneinta ruokaa.

Yksityinen kokki Jorge Luis

Välimeren, Aasian ja Latinalaisen Amerikan keittiöt, erikoisruokavalioiden asiantuntija.

Yksityinen kokki Moises

Kansainvälinen gastronomia, nykyaikaiset tekniikat, tekijä, paikallinen ja kausituote.

Yksityinen kokki Jaume

Välimeren, kansainvälinen, vegaani, gourmet-riisi.

Yksityinen kokki Isaac

Aitoja riisejä ja fideuá-päivällisiä, jotka on valmistettu intohimoisesti ja huolellisesti.

Chef Baronin luovuus Tuoreilla tuotteilla

Välimeren keittiöön erikoistunut kokki, joka on intohimoisesti kiinnostunut tuoreista ja aidoista mauista. Keittiössäni yhdistyvät yksinkertaisuus, luovuus ja Välimeren sielu.

Taty Fernandezin yksityinen kokki

Nauti yksilöllisistä kulinaarisista kokemuksista yksityiskokin palveluiden avulla. Luovista tapaksista täydellisiin aterioihin tai räätälöityihin menuihin. Tuomme makuja, lämpöä ja sielua suoraan pöytääsi.

Kokki Giuseppen perinteinen ja innovatiivinen keittiö

Perinteinen ja innovatiivinen keittiö, joka kunnioittaa ympäristöä ja perinteitä.

Yksityinen kokki Giorgio

Italia, Välimeri, fuusio, yksityinen kokki, tapahtumat, haute cuisine.

Cristinan ikimuistoiset ateriat

Olen yksityinen kokki, joka rakastaa unohtumattomien kulinaaristen elämysten luomista.

Cristinan katalonialainen keittiö

Tarjoan erilaisia katalonialaisia ruokia, joihin kuuluu sekä maatilalta ruokapöytään -aterioita että hienoja ruokalajeja.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla