Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Vilanova i la Geltrú

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Vilanova i la Geltrú

Kokki

Värikästä fuusioruokaa Camilalta

15 vuoden kokemus Olen tutustunut erilaisiin makuihin ja ruoanlaittotekniikoihin maailmanlaajuisesti. Olen taitava gastronomian ja tapahtumien parissa. Opiskelen maisteriksi ruoan ja juoman maisteriksi. Johdin Pachama South American Foodin keittiötä ja kehitin innovatiivisia ruokalistoja.

Kokki

Riisiluomuksia: paellaa ja muuta

20 vuoden kokemus Olen keittiömestari, joka on erikoistunut aistien ja gastronomisten ruokalistojen luomiseen, jotka herättävät tunteita. Minulla on myös maisterintutkinto ravintoloiden hallinnosta. Olen myös kouluttanut Michelin-tähdellä varustetussa ravintolassa, jota johtaa espanjalainen keittiömestari Martín Berasategui.

Kokki

Välimerelliset maut Fabricion kanssa

21 vuoden kokemus olen työskennellyt tyylikkäissä ravintoloissa monista Amerikan ja Euroopan maista. Minulla on koulutusta kansainvälisestä keittiöstä ja leipomosta. Olin henkilökohtainen VIP-kokki Barcelonassa ja matkustin hänen kanssaan hänen ja hänen perheensä kanssa Ibizalle ja Pariisiin.

Kokki

Gourmet BBQ by Fabricio

21 vuoden kokemus minulla on ruoanlaittokoulutus ja olen työskennellyt ravintoloissa ja hotelleissa Amerikassa ja Euroopassa. Minulla on koulutusta kansainvälisestä keittiöstä ja leipomosta. Olin henkilökohtainen VIP-kokki Barcelonassa ja matkustin Ibizalle ja Pariisiin.

Kokki

Kokki Fabricio lomallasi

21 vuoden kokemus koulutuksesta kansainvälisessä keittiössä ja työskentelin korkeatasoisissa ravintoloissa ja hotelleissa. Minulla on koulutusta kansainvälisestä keittiöstä ja leipomosta. Olin henkilökohtainen VIP-kokki Barcelonassa ja matkustin Ibizalle ja Pariisiin.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla