Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Corsico

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Corsico

Kokki

Diegon italialaisia ja mereneläviä

11 vuoden kokemus ruoanlaitto on elämäntapani, ja tuon intohimoa ja asiantuntemusta jokaiseen valmistamaani ruokaan. Kävin Politecnico International Gastronomy Schoolia ja Sena Schoolia. Olen työskennellyt huippuravintoloissa, kuten Di' Silvio Trattoriassa, San Nicolásissa ja Hotel Meliássa.

Kokki

Keittiömestari bnb-kohteessasi

10 vuoden kokemus harjoittelin Caracolissa ja työskentelin Hotel Carusossa Amalfin rannikolla. Minulla on tutkinto ruokateknologiasta Napolista Federico II: sta ja valmistunut ALMASTA. Valmistuin ALMASTA kurssin parhaaksi opiskelijaksi 96/100.

Kokki

Henkilökohtainen keittiömestari Lucan välimerellinen maku

Undressed from the marketing manager clothes after spent ten years in developing my strtured career path, today my most passion - food and cooking - is finally my own business. Osallistuminen joihinkin Masterchef-jaksoihin, pitkät opiskelutunnit Food Genius Academyssa Milanossa sekä kova työ Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa ja muissa hienoissa ravintoloissa...kaikki tämä on tehnyt minusta erittäin motivoituneen, intohimoisen ja ammattimaisen henkilökohtaisen keittiömestarin vuodesta 2016 lähtien.

Kokki

Lucan modernit milanolaiset maut

Seitsemän vuoden kokemus Keittiöni juurtuu italialaisiin ja välimerellisiin perinteisiin modernilla otteella. Opin kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin Setassa, kahden tähden Michelin-ravintolassa Milanossa. Hiontasin taitojani Trattoria Trippa, Michelin Bib Gourmand -ravintolassa.

Kokki

Flavors of Italy, Cristina

5 vuoden kokemus Olen ruokabloggaaja, joka on työskennellyt New Yorkin ravintoloissa sekä kotikokkina ja pitopalveluyrityksenä. Kävin napolilaisilla pizzakursseilla Davide Civitiellon kanssa ja leivonnaiskursseilla PICAN KANSSA. Ihmisten näkeminen, jotka ovat tyytyväisiä ruoanvalmistukseeni, ovat tarjonneet ylpeitä hetkistäni.

Kokki

Milano

Giulon italialainen ruokailu

10 vuoden kokemus. Opiskelin kulinaarisia taiteita, työskentelin ulkomailla ja omistin oman ravintolani. Kurssieni jälkeen minulla oli käytännön kokemusta Euroopan ravintoloista. Minulle on kunnia saada lehdistö tunnustaa työni henkilökohtaisena keittiömestarina.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla