
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Puebla
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Puebla

Kokki
Puebla
Vive la gastronomía poblana por Andrea
Hei, olen Andrea ja rakastan jakaa rakkautta, jota tunnen kansani makuja ja perinteitä kohtaan. Synnyin Meksikon osavaltiossa, ja minulla oli monimutkaisin ja monipuolisin valikoima ainesosia, jotka tekivät Pueblasta maailman herkullisimpien ruokien syntymäpaikkana. Lapsena vartuin perheravintoloiden kokkien ja tuoksujen ympäröimänä, ja niiden kanssa opin luomaan ja kopioimaan intohimon gastronomiaamme kohtaan.

Kokki
Yksityinen ruokailu keittiömestari Juan Carlosin kanssa
20 vuoden kokemus olen erikoistunut tarjoamaan ainutlaatuisia ruokailuelämyksiä. Opiskelin kulinaarikoulua ja koulutin AAA-standardihotelleissa. Olen toiminut huippukokkina Meksikossa yli viisi vuotta.

Kokki
Gustavon fuusioruokaa: yksityinen kokki
7 vuoden kokemus Olen ammattikokki, joka on erikoistunut kansainväliseen ja fuusioruokaan. Minut esiteltiin keittiömestarina Take A Chefissä Guadalajarassa.

Kokki
Erickin liekin ja fuusiomien takana
8 vuoden kokemus, jonka aloitin Meksikossa ja opin Benito Molinan ja Gordon Ramsayn kaltaisilta mestareilta. Opiskelin meksikolaisen keittiön kulttuurin konservatoriossa. Omistan tällä hetkellä luovan fine dining -yrityksen.

Kokki
Michaelin modernit meksikolaiset maut
10 vuoden kokemus Olen huipputason meksikolaisen keittiön kokki. Opin perheeltäni ja New Yorkin keittiöiltä ja avasin yli 10 ravintolaa. Olen valmistanut ruokaa huippu-urheilijoille, kuten Kevin Durantille ja Landon Donovanille.

Kokki
Flavors of Mexico by Jorge
25 vuoden kokemus koen valtavan ilon ruokalistojen järjestämisestä pienille ryhmille ja yhteyksien luomisesta vieraisiin. Minulla on Diplôme en Cuisine Le Cordon Bleun kulinaarisesta koulusta. Ruoka- ja juomaneuvonantajana olen lainannut asiantuntemustani ravintoloihin ja hotelleihin.
Kaikki kokkipalvelut

Rodrigon modernia meksikolaista ruoanlaittoa
14 vuoden kokemus aloitin japanilaisessa ravintolassa ja sitten Bikossa, jossa opin kehittyneitä tekniikoita. Olen saanut Le Cordon Bleussa leivonnaisvalmistustodistuksen. Minut valittiin harjoittelijaksi Nomaan vuonna 2014.

Meksikolaisen ruoan holly kolminaisuus
13 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä pitopalveluita yritystapahtumiin ja -juhliin. Opiskelin National School of Anthropology and History -korkeakoulussa ja UVM: ssä. Created the gourmet salsas line Mapachtli artisan salsas in 2015.

Fernandan tervehenkisiä makuja
19 vuoden kokemus Olen kasvipohjainen keittiömestari ja yrittäjä, joka valmistaa intohimoisesti orgaanisia ja ravitsevia aterioita. Opiskelin Meksikossa ja Miamissa ja sain Vegan Fusion -sertifikaatin Mark Reinfieldiltä. Olen valmistanut ruokaa korkeatasoisille asiakkaille, kuten Billie Eilishille ja Miami Mayor Francis Suarezille.

Meksikolainen perhetyyli por Alex
12 vuoden kokemus Ammattikokki, työskentelin Espanjassa, Playa del Carmenissa ja San Miguel de Allendessa. Opin ammattikeittiön perusperiaatteet ja -tekniikat. Suunnittelin gastronomisia elämyksiä tuotemerkeille, kuten HBO, BVLGARI, Spotify ja Netflix.

Fusion table by Rodrigo
14 vuoden kokemus kulinaarisiin taitoihini vaikuttavat japanilaiset keittiöt, risteilyalukset ja leivonnaiset. Valmistuin leivonnaistodistuksella ennen 6-vuotista kulinaarista uraa yksityisillä jahdeilla. Japanilaisen keittiön kulinaarisen säätiön lisäksi minulla on myös leivonnaisyritys.

Pienet Meksikon pikkupurtavat Alexin
12 vuoden kokemus Olen hoitanut käsityöni ravintoloissa ja oman catering-yritykseni kautta. Kouluttauduin Andrés Madrigalin, Gonzalo Colínin ja Paco Ronceron johdolla. Olen valmistellut yli 1 000 palvelua ja luonut unohtumattomia hetkiä.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla