Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Puebla

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Puebla

Kokki

Puebla

Vive la gastronomía poblana por Andrea

Hei, olen Andrea ja rakastan jakaa rakkautta, jota tunnen kansani makuja ja perinteitä kohtaan. Synnyin Meksikon osavaltiossa, ja minulla oli monimutkaisin ja monipuolisin valikoima ainesosia, jotka tekivät Pueblasta maailman herkullisimpien ruokien syntymäpaikkana. Lapsena vartuin perheravintoloiden kokkien ja tuoksujen ympäröimänä, ja niiden kanssa opin luomaan ja kopioimaan intohimon gastronomiaamme kohtaan.

Kokki

Yksityinen ruokailu keittiömestari Juan Carlosin kanssa

20 vuoden kokemus olen erikoistunut tarjoamaan ainutlaatuisia ruokailuelämyksiä. Opiskelin kulinaarikoulua ja koulutin AAA-standardihotelleissa. Olen toiminut huippukokkina Meksikossa yli viisi vuotta.

Kokki

Gustavon fuusioruokaa: yksityinen kokki

7 vuoden kokemus Olen ammattikokki, joka on erikoistunut kansainväliseen ja fuusioruokaan. Minut esiteltiin keittiömestarina Take A Chefissä Guadalajarassa.

Kokki

Erickin liekin ja fuusiomien takana

8 vuoden kokemus, jonka aloitin Meksikossa ja opin Benito Molinan ja Gordon Ramsayn kaltaisilta mestareilta. Opiskelin meksikolaisen keittiön kulttuurin konservatoriossa. Omistan tällä hetkellä luovan fine dining -yrityksen.

Kokki

Michaelin modernit meksikolaiset maut

10 vuoden kokemus Olen huipputason meksikolaisen keittiön kokki. Opin perheeltäni ja New Yorkin keittiöiltä ja avasin yli 10 ravintolaa. Olen valmistanut ruokaa huippu-urheilijoille, kuten Kevin Durantille ja Landon Donovanille.

Kokki

Flavors of Mexico by Jorge

25 vuoden kokemus koen valtavan ilon ruokalistojen järjestämisestä pienille ryhmille ja yhteyksien luomisesta vieraisiin. Minulla on Diplôme en Cuisine Le Cordon Bleun kulinaarisesta koulusta. Ruoka- ja juomaneuvonantajana olen lainannut asiantuntemustani ravintoloihin ja hotelleihin.

Kaikki kokkipalvelut

Rodrigon modernia meksikolaista ruoanlaittoa

14 vuoden kokemus aloitin japanilaisessa ravintolassa ja sitten Bikossa, jossa opin kehittyneitä tekniikoita. Olen saanut Le Cordon Bleussa leivonnaisvalmistustodistuksen. Minut valittiin harjoittelijaksi Nomaan vuonna 2014.

Meksikolaisen ruoan holly kolminaisuus

13 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä pitopalveluita yritystapahtumiin ja -juhliin. Opiskelin National School of Anthropology and History -korkeakoulussa ja UVM: ssä. Created the gourmet salsas line Mapachtli artisan salsas in 2015.

Fernandan tervehenkisiä makuja

19 vuoden kokemus Olen kasvipohjainen keittiömestari ja yrittäjä, joka valmistaa intohimoisesti orgaanisia ja ravitsevia aterioita. Opiskelin Meksikossa ja Miamissa ja sain Vegan Fusion -sertifikaatin Mark Reinfieldiltä. Olen valmistanut ruokaa korkeatasoisille asiakkaille, kuten Billie Eilishille ja Miami Mayor Francis Suarezille.

Meksikolainen perhetyyli por Alex

12 vuoden kokemus Ammattikokki, työskentelin Espanjassa, Playa del Carmenissa ja San Miguel de Allendessa. Opin ammattikeittiön perusperiaatteet ja -tekniikat. Suunnittelin gastronomisia elämyksiä tuotemerkeille, kuten HBO, BVLGARI, Spotify ja Netflix.

Fusion table by Rodrigo

14 vuoden kokemus kulinaarisiin taitoihini vaikuttavat japanilaiset keittiöt, risteilyalukset ja leivonnaiset. Valmistuin leivonnaistodistuksella ennen 6-vuotista kulinaarista uraa yksityisillä jahdeilla. Japanilaisen keittiön kulinaarisen säätiön lisäksi minulla on myös leivonnaisyritys.

Pienet Meksikon pikkupurtavat Alexin

12 vuoden kokemus Olen hoitanut käsityöni ravintoloissa ja oman catering-yritykseni kautta. Kouluttauduin Andrés Madrigalin, Gonzalo Colínin ja Paco Ronceron johdolla. Olen valmistellut yli 1 000 palvelua ja luonut unohtumattomia hetkiä.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla

Enemmän palveluja tutkittavaksi